Događanja 2022./2023.

Dječji vrtić „Pčelica“ Molve i ove se pedagoške godine uključio u akciju skupljanja plastičnih čepova za Udrugu oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske (UOLL) sa sjedištem u Čakovcu. Ovoj akciji uključuju se odgojno- obrazovne, vjerske i dr. institucije. Ova akcija nema ograničen rok trajanja, uvijek se možete priključiti i sudjelovati čineći pritom dobro djelo.

Za naše polaznike u ljetnim mjesecima odgojiteljice su pripremile niz tema kojima će osvijestiti pojam ljeta, a putem planiranih poticaja naučiti sve o ljetu. Teme kreću od godišnjeg doba, promjena i događaja u prirodi, životinjskom morskom svijetu, ljetnim slasticama, suncu, zaštiti od sunca, najdražim ljetnim igrama. Ljeto je doba radosti za djecu jer mogu uživati u igrama vodom, sladoledu i suncu. Prekrasne priče na temu ljeta rado su prihvaćene kod svih dobnih skupina kao i osmišljene didaktičke igre kojima potičemo logičko zaključivanje, senzomotoriku, samopouzdanje i rješavanje problemskih situacija.

Vrtićke odgojne skupine dječjeg vrtića „Pčelica“ priredile su završnu priredbu za kraj pedagoške godine. Ove pedagoške godine naši maturanti dolaze iz odgojne skupine „Bombončići“. Svojim su programom oduševili svoje prijatelje koji ostaju u vrtiću, tete, roditelje i drage nam goste. Pjesmama o prijateljstvu, igri, osmjehu i miru vrtićke su skupine dotaknule srca svih prisutnih. Prisjetili smo se samo nekih uspjeha i projekata koje smo realizirali ove pedagoške godine, a na koje smo jako ponosni.

Stranica 1 od 25