Za roditelje

Poštovani roditelji, s obzirom na nedavno obilježen Europski dan zaštite osobnih podataka (28.01.) i Dan sigurnosti na internetu (07.02.) ovim putem apeliramo na Vas da razmislite prije nego što na društvenim mrežama i drugdje na internetu objavljujete osobne podatke ili fotografije sebe i svoje djece.

Iz priloga možete preuzeti informativnu brošuru koju je za Vas pripremila Agencija za zaštitu osobnih podataka i savjete za sigurno korištenje interneta koje je pripremio Centar za sigurniji internet te se na taj način uvjeriti u sve opasnosti koje internet može donijeti Vama i Vašoj djeci.

5 savjeta za sigurno korištenje interneta

Brošura privatnost djece

 

Poslovi i zadaće pedagoga definiraju se na nekoliko razina: u odnosu na dijete, roditelje, odgojitelje te društveno okruženje. Pored toga, pedagog obavlja i ostale poslove: bibliotečno-informacijske, poslove dokumentiranja odgojno-obrazovne djelatnosti itd.

Opširnije

"Ispričaj mi priču!" - ispuniti ovaj zahtjev nije uvijek jednostavno...

Pričanjem priča možete svoje najdraže nježno otpratiti u san, a to je ujedno mudar i veseo način za prekratiti vrijeme čekanja, putovanja i slično. Ali, što kad zapnemo s inspiracijom?

Stranica 1 od 2