Događanja 2018/2019

U sklopu obilježavanja mjeseca oralnog zdravlja, djeca starije odgojne skupine „Leptirići“ posjetila su stomatologinju dr. Zlatku Slavicu u ambulanti u Molvama. Stomatologinja je djeci objasnila važnost redovitog pranja zubića te im je na vrlo zanimljiv i poučan način pokazala kako ispravno trebaju četkati svoje zubiće.

Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje tradicionalno se obilježavaju vrtićima, školama, crkvama i drugim institucijama koje se bave odgojem i obrazovanjem djece.

Tijekom tjedna djeca su se kroz razne aktivnosti upoznavala s nastajanjem kruha, vjerskim i kulturnim običajima našeg kraja vezano uz blagovanje kruha.

inaDječji vrtić „Pčelica“ Molve je od tvrtke INA dobio sponzorstvo za provedbu projekta „Želim govoriti i biti prihvaćen“. Cilj projekta je poticanje razvoja govora te socio-emocionalnog razvoja djece koja imaju poteškoće socijalizacije u sklopu programa adaptacije i socijalizacije djece romske nacionalne manjine.

U srijedu, 03.10.2018. u vrtiću smo održali kestenijadu. Lijepo jesensko vrijeme nam je omogućilo uživanje u prijepodnevnom suncu, a djeca i njihovi roditelji mogli su uživati u druženju uz pečene kestene. Zahvaljujemo roditeljima koji su nam se pridružili u pripremi i čišćenju ovih ukusnih jesenskih plodova.

Stranica 1 od 3