Događanja 2017/2018

Vrtićke skupina posjetile su vatrogasnu postaju u Molvama gdje su ih vatrogasci poučili o opasnostima koje dovode do požara, opremom koju koriste pri gašenju požara i vatrogasnim kamionom. Najuzbudljiviji dio bio je sam čin prskanja vodom iz kamiona, vatrogasna sirena na kamionu i osjećaj imati pravu vatrogasnu kacigu na glavi.

Svoje doživljaje i iskustva u vrtiću su prenijeli na papir, a vatrogascima su obećali da se neće igrati opasnim predmetima koji mogu izazvati vatru.

Djevojčice starije vrtićke skupine Elizabeta i Magdalena pokazale su svoje umijeće u pripremanju Kokos kiflica te predstavljale vrtić u najljepšem izdanju na trećoj Virovskoj prkačijadi.

Osim izrade  kolača ocjenjivali su se kolači doneseni iz svojih sredina i svaki je vrtić dobio priznanje u skladu sa svojim kolačem.

Tako su naši kolači dobili priznanje za najprhkije i najkompliciranije kolače.

Uključivanjem djece u ovakve manifestacije gradimo kulturni identitet djece njegujući tradiciju i običaje našeg kraja.

Leptirići su se u četvrtak, 11.04.2018 godine preko Skype-a javili svojim prijateljima „Miškama" u slovenskom vrtiću Hrastnik s temom „Ja i moje mjesto".

Djeca su sa zanimanje pratila što su im pripremili njihovi prijatelji iz Slovenije, a i sami su im otpjevali i otplesali nekoliko pjesama. U prilogu su fotografije aktivnosti koje su prethodile javljanju te fotografije iz samog javljanja.

Stranica 1 od 11