Događanja 2016./2017.

DSC07688Kraj pedagoške godine zaokružen je završnim druženjem roditelja i djece jasličke skupine.

Nakon valorizacije programa rada i projekta pod nazivom „Kreiranjem stimulativnog okruženja potaknuti cjelokupan razvoj djeteta kroz senzorne sustave“ za roditelje i djecu organizirano je zajedničko druženje uz igre didaktičikm materijalima.

Igrajmo se-nit vodilja učenja djece rane i predškolske dobi predstavljena je roditeljima kroz prikaz fotografija niza aktivnosti tijekom godine.

Na kraju druženja i igraonice roditelji su dobili prigodne Cd-e sa slikama svoje djece.

 

9Mlađa odgojna skupina „Bubamare“ priredila je završnu priredbu za svoje roditelje.

Uz izvješće o realizaciji projekta kojeg su provodili u ovoj pedagoškoj godini pod nazivom „Kako su se igrali naši stari“, roditelji i djeca zajedno su odigrali neke od naučenih tradicijskih igara.

Kroz pjesme, ples i recitacije djeca su pokazala što su naučila tijekom godine i tako se oprostila od svojih odgojiteljica jer najesen prelaze u stariju skupinu.

 

 

1Starija vrtićka skupina svečanom se završnom priredbom oprostila od vrtićkih dana. Pjesmom, plesom, recitacijama te malom engleskom izvedbom naših polaznika kraćeg programa engleskog jezika, djeca su pokazala što su sa svojim odgojiteljicama naučila tijekom svog boravka u vrtiću.

Naših 15 malih vrtićkih maturanata, koji će ujesen sjesti u školske klupe, dobilo je Diplome za uspješno savladan program male škole, igre, druženja i kreativnosti u skupini „Leptirići“, a sva djeca skupine dobila su CD-e sa slikama presjeka aktivnosti cijele pedagoške godine.

Vrtićkim maturantima želimo puno sreće i uspjeha u školi ta da nikad i kad odrastu ne zaborave biti djeca!

DSC07536„Skupljamo čepove za skupe lijekove“ - naziv je hvalevrijedne humanitarne akcije koju je osmislila Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske (UOLL), a u kojoj su sudjelovala djeca i roditelji našeg vrtića te smo ukupno prikupili 50kg čepova. 

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u ovoj akciji koja osim humanitarnog karaktera ima i trajnu vrijednost u podizanju ekološke svijesti djece koja od najranije dobi mogu naučiti da i malim koracima, u ovom slučaju skupljanjem plastičnih čepova, možemo za druge, ali i za prirodu napraviti mnogo. Ovu akciju nastavljamo i iduće pedagoške godine.

 

 

Stranica 1 od 12